“AİLE İÇİ İLETİŞİM“ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sultan Güçlü tarafından Kütahya Bilim Sanat Merkezinde (BİLSEM) "Aile İçi İletişim" konusunda söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide; iletişimin temel öğeleri, beden dili, etki iletişim becerileri, aile içinde yapılan iletişim hataları ve sevginin hayatımızdaki önemi anlatıldı.

Söyleşi sonunda Doç. Dr. Sultan Güçlü'ye Okul Müdürü Oktay Yıldırım tarafından plaket takdim edildi.

Güçlü, bu etkinliğin aile içi etkili iletişim becerilerini artırmak adına faydalı bir söyleşi olduğunu, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Begüm Karaçam ve Merve Erokutan Yıldırım ile BİLSEM'de aile eğitimleri gerçekleştireceklerini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

“AİLE İÇİ İLETİŞİM“ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ