“EGZERSİZ İLAÇTIR” İSİMLİ SÖYLEŞİ YAPILDI

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tavşanlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akkan tarafından Atatürk Ortaokulu, Kadir Adlım Ortaokulu ve Altıntaş Mustafa Kemal Ortaokulunda “Egzersiz İlaçtır” isimli söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi kapsamında fiziksel inaktivitenin nedenleri, sonuçları ve buna dair çözüm önerileri ele alındı.

Etkinlik sayesinde sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazlarından olan egzersiz konusunda öğrencilerin neler yapabileceklerine dair farkındalık sağlandı.

“EGZERSİZ İLAÇTIR” İSİMLİ SÖYLEŞİ YAPILDI