SGK İL MÜDÜRÜNDEN SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’i ziyaret etti.

Genel Sekreter Kutlu Önal’ın da yer aldığı ziyarette, Müdür Sayar ve beraberindekiler ile tüm SGK çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftaları kutlandı. Sağlıkta şiddet konusuna da değinilen ziyarette, SGK çalışanları olarak sağlıkta şiddetin karşısında olduklarını vurguladılar.

Perçin Renders nazik ziyaretleri için Müdür Sayar’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

SGK İL MÜDÜRÜNDEN SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ