SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞI SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) sosyal medya bağımlılığı hakkında Doç. Dr. Sultan Güçlü tarafından söyleşi yapıldı.

Söyleşiye KSBÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. M. Cem Algın, akademik ve idari personel, İl Sağlık Müdürlüğü personelleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Yrd. Prof. Dr. Algın, "21. yüzyılda sosyal medya ve online platformlar güçlenen iletişim türleri oldu. Özellikle pandemi döneminde sosyal medya platformlarının kullanımı ciddi şekilde arttı. Bu doğrultuda sosyal medya bağımlılığı ile ilgili toplumsal sorunlar da ortaya çıktı. Çok yönüyle ele alınması gereken bir konu. Bizler de üniversite olarak bu konuda katkı sağlamak istiyoruz." dedi.

Program, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sultan Güçlü'nün, "Sosyal Medya Bağımlılığı" isimli sunumuyla devam etti. Doç. Dr. Güçlü bu alandaki bağımlılık hakkında genel bilgilendirme yaparak istatistikler paylaştı. Ardından İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Özhan ile Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kütahya Şube Başkanı Ünal Türe tarafından konu hakkında bilgiler paylaşıldı.

Söyleşi, soru-cevap bölümüyle sonra erdi.

SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞI SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

Söyleşi, soru-cevap bölümüyle sonra erdi.