MENİSKÜS SORUNLARINA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ve Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği (TUSYAD) Menisküs Kurulu iş birliği ile "Menisküs Sorunlarına Güncel Yaklaşım" konulu toplantı gerçekleşti.

KSBÜ Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı (AD) Başkanı Doç. Dr. Nihat Demirhan Demirkıran moderatörlüğünde ve Üniversitemiz Hekim Sinan Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda; KSBÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, TUSYAD Menisküs Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alper Kaya, üniversitemiz ve çeşitli üniversitelerden akademisyenler, doktorlar ve öğrenciler yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Algın üniversitemizin kuruluşu ve akademik birimleri hakkında bilgi verdi. Algın toplantının düzenlenmesinde başta Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, "Toplantıya hepiniz hoşgeldiniz. Toplantının gerçekleşmesinde fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji AD öğretim üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum." dedi.

Toplantıda konuşan TUSYAD Menisküs Başkanı Prof. Dr. Kaya ise katılımcılara teşekkür ederek, "Amacımız aslında hep büyükşehirlerde olan kongre, sempozyum, toplantıları biraz bölgelere taşımak. Ortopedi ve Travmatoloji AD'ye özellikle teşekkür ediyorum, bu imkanları bize sundu. Ortak konularda buluşacağımız şeyler var. Katılımlarınız bizi mutlu eder. Tüm Menisküs Kurulu üyelerine de buraya geldikleri için teşekkür ediyorum, iyi bir toplantı diliyorum." şeklinde konuştu.

Açılış konuşmaları sonrasında akademisyenler tarafından menisküs sorunlarına ilişkin konularda sunumlar yapılarak, üzerine tartışmalar gerçekleştirildi.

MENİSKÜS SORUNLARINA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ