ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE TEZ BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Miray Kübra Turgut Aksu, Tez Savunma Sınavı'nda başarılı oldu.

Sınavda jüri üyesi olarak; KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD’den Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız ile Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Remziye Gül Sıvacı yer aldı.

Tez Savunma Sınavı'nda başarılı olan Turgut Aksu’yu, jüri üyeleri ile Anestezi ve Reanimasyon AD akademisyenleri tebrik etti.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE TEZ BAŞARISI