BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERİNDEN ZİYARET

Balıkesir Üniversitesi Genel Sekreteri Yemliha Yanar, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Genel Sekreteri Kutlu Önal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Haziran ayında üniversitemiz ev sahipliği ve koordinasyonunda gerçekleşecek olan ADIM Üniversiteleri Toplantısı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca yapılan çalışmalardan bahsedilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Önal, nazik ziyaretleri için Yanar’a teşekkür etti.

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERİNDEN ZİYARET

Önal, nazik ziyaretleri için Yanar’a teşekkür etti.