İNKÖY ORTAOKULUNDA BİLİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasip Kaya İnköy Ortaokulunda gerçekleşen Bilim Şenliğine katıldı.

Ziyarette Okul Müdürü Yıldırım Gürakan ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli Öğr. Gör. Meliha Kazak da yer aldı.

Ziyaret kapsamında İnköy Ortaokulu Kütüphanesi de gezilerek, öğrencileri üniversitemizde görmekten mutluluk duyulacağı ifade edildi.

İNKÖY ORTAOKULUNDA BİLİM ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ