KSBÜ KOORDİNASYONUNDA ADIM ÜNİVERSİTELERİ DSİM’LERİ BULUŞTU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü (DSİM) koordinasyonunda, Adım Üniversiteleri bünyesinde yer alan üniversitelerin döner sermaye işletme müdürleri toplantı gerçekleştirdi.

On dokuz üniversiteden oluşan ADIM Üniversitelerinin belirli birimlerinin yılda iki kez toplandığı ve uygulamalarda karşılaşılan sorunlar üzerine görüşüldüğü toplantılar kapsamında döner sermaye işletme müdürleri bir araya geldi.

Çevrim içi olarak gerçekleşen toplantıda tüm katılımcılar döner sermaye iş ve işleyişleri ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulundu. KSBÜ Döner Sermaye İşletme Müdürü Mustafa Öztürk moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda, döner sermaye işletmelerinde oluşabilecek sorunlara yönelik farklı çözüm önerileri de dile getirildi.

KSBÜ KOORDİNASYONUNDA ADIM ÜNİVERSİTELERİ DSİM’LERİ BULUŞTU