PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dt. Gülen Dal Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi AD Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Bilge Turhan Bal, Prof. Dr. Seçil Karakoca Nemli, Doç. Dr. Merve Bankoğlu Güngör ile KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi AD Başkanı Doç. Dr. Meryem Gülce Subaşı ve Protetik Diş Tedavisi AD Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Banu Çukurluöz Bayındır yer aldı.

Başarısından dolayı Dal’ı, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başta olmak üzere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, dekan yardımcıları, jüri üyeleri ile Protetik Diş Tedavisi AD akademisyenleri tebrik etti.

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ AD’DE SINAV BAŞARISI