ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör Dr. Merve Yaman Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak; KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı ve Genel Cerrahi AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Cem Algın, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, Anestezi ve Reanimasyon AD Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Tayfun Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız ile Kardiyoloji AD Başkanı Doç. Dr. Taner Şen yer aldı.

Başarısından dolayı Yaman’ı, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başta olmak üzere; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, dekan yardımcıları, jüri üyeleri ile Anestezi ve Reanimasyon AD akademisyenleri tebrik etti.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON AD’DE SINAV BAŞARISI