GÖREVDE YÜKSELME SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ile Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği çerçevesinde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) idari personellerine yönelik “Görevde Yükselme Sınavı” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen sınavda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Genel Sekreter Kutlu Önal yer aldı.

Üniversitemizce gerçekleştirilen Görevde Yükselme Sınavına; şef kadrosu için 28, memur kadrosu için 4, personelimiz katıldı.

Rektör Yardımcısı aynı zamanda Görevde Yükselme Sınavı Komisyon Başkanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi,  “Sınav sonuçlarının ardından görevde yükselecek personellerimize yeni unvanlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ