KADIN HASTALIKLARI AD’DE TEZ BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Hatice Sarı, Tez Savunma Sınavı'nda başarılı oldu.

Sınavda jüri üyesi olarak; KSBÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Başkanı Prof. Dr. Nadi Keskin, Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’den Dr. Öğr. Üyesi Özlem Erten ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’den Doç. Dr. Melih Velipaşaoğlu yer aldı.

Tez Savunma Sınavı'nda başarılı olan Arş. Gör. Dr. Hatice Sarı’yı, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, dekan yardımcıları ile Kadın Hastalıkları ve Doğum AD öğretim elemanları tebrik ettiler.

KADIN HASTALIKLARI AD’DE TEZ BAŞARISI