İÇ HASTALIKLARI AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör Dr. Ayşenur Ertürk Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak KSBÜ İç Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Mehmet Aliustaoğlu, İç Hastalıkları AD’den Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Eraslan, Dr. Öğr. Üyesi Türkan Paşalı Kilit, Kardiyoloji AD’den Doç. Dr. Mehmet Ali Astarcıoğlu, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD’den Dr. Öğr. Üyesi Duru Mıstanoğlu Özatağ yer aldı.

Başarısından dolayı Ertürk’ü, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, jüri üyeleri ile İç Hastalıkları AD akademisyenleri tebrik etti.

İÇ HASTALIKLARI AD’DE SINAV BAŞARISI