BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI MÜZİK ÖĞRETMENLERİ TEBRİK EDİLDİ

Müzik Öğretmeni Orkestra Şefi Can Ertit ve Müzik Öğretmeni Koro Şefi İrem Ertit, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler.

Konuklar, yıl boyu farklı etkinlerde sahne almak için hazırladıkları orkestra çalışmalarından bahsetti. Ayrıca okulumuzda planlanan bahar şenliklerinde yer aldıkları orkestranın konser vermesi hakkında görüşmelerde bulunuldu.

Rektör Kavuncu, KSBÜ Stüdyosunu tanıtarak, başarılı çalışmalarından dolayı Ertit çiftini tebrik etti.

BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI MÜZİK ÖĞRETMENLERİ TEBRİK EDİLDİ