GÜLÜMSER HATUN TERMAL OTEL & SPA İLE PRTOKOL İMZALANDI

Kütahya Sağlık bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile Gülümser Hatun Termal Otel & Spa arasında protokol imzalandı.

Protokol KSBÜ adına Genel Sekreter Kutlu Önal tarafından, Gülümser Hatun Termal & Spa adına ise Otel Müdürü Ümit Efe tarafından imzalandı.

Protokol ile günübirlik havuz, hamam, sauna, tuz odası, buhar odası, saatlik aile banyosu kullanımlarında ve tüm masaj çeşitlerinde üniversitemiz personel ve öğrencilerine yüzde 10 indirim uygulanacak.

GÜLÜMSER HATUN TERMAL OTEL & SPA İLE PRTOKOL İMZALANDI