KSBÜ’LÜ AKADEMİK KİTAP YAZARLARI TEBRİK EDİLDİ

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Hekim Sinan Konferans Salonunda program gerçekleşti. Öğretim üyeleri yaptıkları kitap çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Genel Sekreter Kutlu Önal, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasip Kaya, akademik ve idari personel ile öğrenciler yer aldı.

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, "Etkinlikler kapsamında haftayı anlamlandıracak faaliyetler planlandı. Etkinliklerin oluşturulmasında katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Akademisyenlerin önemli özelliklerinden bir tanesi de bilgileri yaymaları. Yeni bir üniversite olarak nitelikli kaynaklarımız çoğalıyor. Kitap editörlüğü yapan, kaynak kitap oluşturan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Öğretim üyeleri tarafından editör ve yazarlığını yaptıkları kitaplar tanıtıldı. KSBÜ Yönetimi akademisyenleri tebrik etti.

Program akışında, hayatımız kitap olsaydı nasıl bir kitap olurdu imgelemesinde bir müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda üniversite kütüphanemizden en çok kitap ödünç alan kişiye hediye takdim edildi.

KSBÜ’LÜ AKADEMİK KİTAP YAZARLARI TEBRİK EDİLDİ