REKTÖR KAVUNCU’YA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Hatice Yakar Kütahya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu 5. Türkiye Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Yarışması’na desteklerinden dolayı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya plaket takdim etti.

Takdim sırasında Bedensel Engelliler İl Temsilciliğini yürüten ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay da yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Hatice Yakar ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Ali Osman Altınay’a ilimizde bu tür organizasyonların olmasının mutluluk verici olduğunu belirterek teşekkür etti.

REKTÖR KAVUNCU’YA PLAKET TAKDİM EDİLDİ