STRATEJİK PLANI İZLEME VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Senato Salonu’nda 2022-2026 Stratejik Planı İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Genel Sekreter Kutlu Önal, Rektör Danışmanları ile akademik ve idari personeller yer aldı.

Toplantı kapsamında İzleme ve Değerlendirme Komisyonu oluşturularak, 2022 Stratejik Planı’nın hedefleri üzerinde konuşuldu. Ayrıca 2026 yılına kadar belirlenen hedeflere nasıl ulaşılacağı, performans göstergelerinin nasıl takip edileceği şeklinde de genel bir değerlendirme yapıldı.

STRATEJİK PLANI İZLEME VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ