ADLİ BİLİMLER SEMPOZYUMU’NA SAYILI GÜNLER KALDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Adli Bilimler Bölümü tarafından düzenlenecek olan Adli Bilimler Sempozyumu ve IACFT Türkçe Konuşan Halklar Günü 31 Mart’ta başlıyor.

Türkiye’de devlet üniversitelerinde ilk olan KSBÜ Adli Bilimler Bölümü tarafından düzenlenecek sempozyum 31 Mart- 1 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sempozyuma adli bilimler ve adli tıp uzmanları katılım sağlayarak, bu alanda Türkiye’de ve dünyadaki çalışmalar hakkında bilgiler paylaşılacak. Ayrıca adli bilimler alanına ilgi duyan öğrencilere yönelik atölye çalışmaları düzenlenecek.

ADLİ BİLİMLER SEMPOZYUMU’NA SAYILI GÜNLER KALDI