KSBÜ ÖĞRENCİLERİ FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası sebebiyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) kampüs alanında fidan dikim etkinliği gerçekleşti.

TEMA ile KSBÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genç Tema Topluluğu iş birliğiyle gerçekleşen etkinlik, TEMA yetkilileri tarafından fidan dikimi konusunda bilgilendirme yapılarak başladı. Ardından KSBÜ öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu.

TEMA Kütahya İl Temsilci Yardımcısı Abdullah Ertürk, iklim kriziyle mücadele kapsamında farkındalık çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ‘Türkiye çöl olmasın’ sloganını hatırlattı.  Ertürk, KSBÜ topluluklarına da katkılarından dolayı teşekkür ederek, TEMA gönüllüsü olmaya davet etti.

KÜTAHYA’NIN FARKLI YERLERİ FİDANLARLA BULUŞTU

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bir başka etkinlikte ise Kütahya’nın Çayca köyünde bin 500 karaçam ve ladin toprakla buluşturuldu. Programa KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da katıldı.

KSBÜ ÖĞRENCİLERİ FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

KÜTAHYA’NIN FARKLI YERLERİ FİDANLARLA BULUŞTU