KUTSO FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından gerçekleştirilen “Fidan Dikim Etkinliği”ne katıldı.

Ağızören köyünde gerçekleşen etkinlikte Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere protokol üyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve davetliler yer aldı.

Etkinlik kapsamında konuşmalar gerçekleşti. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Meclis Başkanı Nafi Güral emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yapılan dua sonrası fidanlar toprakla buluşturularak, can suyu verildi.

KUTSO FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Yapılan dua sonrası fidanlar toprakla buluşturularak, can suyu verildi.