PROF. DR. ALGIN: ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. M. Cem Algın, T.C. Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen 18 Mart Şehitler Günü programına katıldı. Algın, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

Programa Kütahya protokolü başta olmak üzere, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Kütahya Hava Şehitliğinde başlayan program, Muharip Gaziler Derneği, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaretleri ile devam etti.

Program, Polis Şehitliği’nin ziyaretinin ardından, Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen anma etkinliği ile sona erdi.

Prof. Dr. Algın, “Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz. Çanakkale'de istiklâli ve istikbali için tek vücut olarak düşmana geçit vermeyen o yeniden diriliş ruhunu ebediyen yaşatacak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. İnancın, fedakârlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle, şükranla anıyoruz.” dedi.

PROF. DR. ALGIN: ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ