“BİR PANDEMİ HİKAYESİ FOTOĞRAF SERGİSİ” AÇILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Bir Pandemi Hikayesi Fotoğraf Sergisi” açılışına katıldı.

Kütahya Sera AVM’de, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergide Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü ve vatandaşlar yer aldı.

Sergide, pandemi sürecinde filyasyon ekiplerinde görev alan Dt. Binnur Gültekin ve Dt. Efkan Oğur tarafından çekilen fotoğraflar sergilendi.

Sergi açılışında bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Kavuncu, pandemi sürecinin oldukça zor bir dönem olduğunu, bu dönem içerisinde özellikle sağlık çalışanlarının sıkıntılı günler yaşadığını ifade etti. Sağlık çalışanlarının üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını söyleyen Rektör Kavuncu, bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, pandemi nedeniyle vefat eden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diledi.

“BİR PANDEMİ HİKAYESİ FOTOĞRAF SERGİSİ” AÇILDI