ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DÖĞEROĞLU‘NDAN ZİYARET

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’in de yer aldığı ziyarette, karşılıklı olarak çalışmalardan bahsedilerek, üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar olan gelişimine değinildi.

Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu’na üniversitemiz sosyal alanları, kütüphane, laboratuvarlar, KUYAM gibi farklı birimleri gezdirilerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca Germiyan Kampüsünün maketi de gösterilerek, eğitim ve idari binalar tanıtıldı. Son olarak Türkiye’de sayılı olan cihazla gözdeki şeker ölçümü yapıldı.

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DÖĞEROĞLU‘NDAN ZİYARET