BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KAMPANYA ÇALIŞMALARI TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, “Bağımlılıkla Mücadele Kampanya Çalışmaları Toplantısı”na katıldı.

Toplantı, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu başkanlığında online olarak gerçekleşti.

Prof. Dr. Algın tarafından ise üniversitemiz bünyesinde yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KAMPANYA ÇALIŞMALARI TOPLANTISI YAPILDI