VALİ ÇELİK ÜNİVERSİTEMİZDEKİ KADIN PERSONEL SAYISINI ÖRNEK GÖSTERDİ

T.C. Kütahya Valiliği himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Programa Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da katıldı.

Kütahya Valisi Ali Çelik yaptığı konuşmada, bu özel gün dolayısıyla tüm kadınlarının gününü kutladı. Vali Çelik, kadın istihdamı konusunda KSBÜ'yü örnek göstererek, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu'nun bahsettiği, 'Sağlık Üniversitesinin akademik yönetici oranının AB ortalamasından yüksek olduğu' bilgisini hatırlattı.

KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF)Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol tarafından organize edilen KSBÜ standında ise, Sağlık Üniversitesinin kadınlara sağlık konusunda nasıl hizmetler verildiğine dair bilgilendirme yapıldı.

VALİ ÇELİK ÜNİVERSİTEMİZDEKİ KADIN PERSONEL SAYISINI ÖRNEK GÖSTERDİ