“YÜKSELEN KADIN YÜKSELEN TÜRKİYE“ SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) tarafından "Yükselen Kadın Yükselen Türkiye" fotoğraf sergisi açılışı gerçekleşti.

Açılışa KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

ADT Başkanı Sibel Canbazoğlu günün öneminden bahsederek, fotoğraf sergisi hakkında bilgi verdi. Canbazoğlu, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Cumhuriyet Devrimleri kadın ve erkek eşitliğini sağlamayı amaçlamaktadır. Bugün de yolumuza ışık tutmaktadır." dedi.

Emekçi kadınların bulunduğu sergi ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Etkinlik günün anısına renkli fotoğraflarla son buldu.

“YÜKSELEN KADIN YÜKSELEN TÜRKİYE“ SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Etkinlik günün anısına renkli fotoğraflarla son buldu.