STERİLİZASYON DEZENFEKSİYON KONGRESİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi Teknikerliği Programı öğrencileri Tenzile Öztürk ve Arife Çetin, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Rektör Yrd. Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’i ziyaret ettiler.

Ziyarette, daha önce gerçekleştirilen 12. Uluslararası Sterilizasyon Dezenfeksiyon Kongresi hakkında Rektör Prof. Dr. Kavuncu’ya bilgilendirmelerde bulunuldu.

Rektör Kavuncu’yla bölümleri ile alakalı sohbet eden SHMYO öğrencileri, dersleri ile ilgili kendilerine geniş bir uygulama alanı imkânı sunulduğunu ifade etti.

Öğrenciler tarafından söz konusu kongreye beraber katılım sağladıkları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’e de teşekkür edildi.

Rektör Kavuncu ziyarete ilişkin şunları söyledi: “Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi Teknikerliği programı öğrencilerimizden Tenzile ve Arife beni ziyarete gelmişler. Doğrusu aldıkları mesleki eğitim konusunda bilinçlilikleri ve kendilerine olan özgüvenleri memnuniyet vericiydi. Bizim de tam istediğimiz mezun profili budur. Kendilerine mezuniyet sonrası meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.”

STERİLİZASYON DEZENFEKSİYON KONGRESİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ