KSBÜ ÖĞRENCİLERİ MURAT DAĞI’NDA HARMANDALI ZEYBEĞİ OYNADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde kayak eğitimi alarak, harmandalı zeybeği oynadı.

KSBÜ Gediz Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri kayak eğitimi aldıktan sonra müzik eşliğinde harmandalı zeybeğini sergiledi.

REKTÖR KAVUNCU SOSYOKÜLTÜREL ETKİNLİKLERİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Kayak merkezine gelen ziyaretçilerin alkışlayarak izlediği öğrenci gurubunun kayak eğitimleri ve sonrasında kayak yapmaları renkli görüntülere sahne oldu. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, sosyokültürel etkinliklerin öğrenciler için önemini vurgulayarak, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

Kayak sporunu seven ve bilen gençler yetiştirmek adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Tüm vatandaşlarımıza kayak yapmayı sevdirmek adına KSBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimizi kayak merkezinde ağırladık. Ülkemizin farklı bölgelerinden Gediz’e okumaya gelen gençlerimiz kayak eğitimi alıp, harmandalı zeybek oyununu sergileyerek gün boyu gönüllerince eğlendiler.” dedi.

Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Sinan Darcan, bu tarz etkinliklerle farklı illerden gelen öğrencilere Kütahya’nın özelliklerini ve güzelliklerini tanıttıklarını belirtti.

KSBÜ ÖĞRENCİLERİ MURAT DAĞI’NDA HARMANDALI ZEYBEĞİ OYNADI

REKTÖR KAVUNCU SOSYOKÜLTÜREL ETKİNLİKLERİN ÖNEMİNİ VURGULADI