PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalındandan (AD) Arş. Gör. Dt. Gülen Dal  "Zirkonya İle Güçlendirilmiş Lityum Silikat Cam Seramik Kalınlığının Işıkla Polimerize Rezin Simanın Polimerizasyon Dönüşüm Derecesine Etkisinin Değerlendirilmesi" konulu tez savunma sınavında başarılı oldu.

KSBÜ Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen sınavda; Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi AD’den Prof. Dr. Seçil Karakoca Nemli, KSBÜ Protetik Diş Tedavisi AD öğretim üyeleri Doç. Dr. Meryem Gülce Subaşı ve Tez Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Banu Çukurluöz Bayındır jüri olarak yer aldı.

Arş. Gör. Dt. Dal  "Başta danışman hocam olmak üzere tüm öğretim üyelerimize bana sağladıkları katkıdan dolayı, edindiğim bilgiler için teşekkürlerimi borç bilirim. Tüm hocalarım çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Protetik Diş Tedavisi AD öğretim elemanları Dal’ı tebrik ederek, hayat boyu başarılı olması temennilerinde bulundular.

PROTETİK DİŞ TEDAVİSİ ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI