ERİŞİLEBİLİRLİK LOGOLU BAYRAKLAR TAKDİM EDİLDİ

Kütahya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fatma Uz, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ederek, erişilebilirlik logolu bayrakları takdim etti.

Erişilebilirlik belgesine sahip olan kurumlar arasında yer alan KSBÜ’ye erişilebilirlik logolu bayraklar takdim edildi.

Müdür Uz tarafından engelli bireylerin mekân ve hizmetlere bağımsız ve güvenli ulaşabilmesini ifade eden erişilebilirlik uygulamalarının görünürlüğünün artırılması amacıyla hazırlanan “erişilebilirlik logosu” tanıtıldı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu üniversitemize bu belgelerin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

ERİŞİLEBİLİRLİK LOGOLU BAYRAKLAR TAKDİM EDİLDİ