LİSELİLER ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA YAKINDAN TANIYACAK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

KSBÜ adına Rektör Prof. Dr. Kavuncu, Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi adına da Müdür Vehbi Keler arasında imzalanan protokol sırasında KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yaşar Güneş ile lise Müdür Başyardımcısı Osman Çakır ve Müdür Yardımcısı Aynur Şen yer aldı.

İmzalanan protokol kapsamında lise öğrencileri üniversitemiz fakülte, yüksekokul, enstitüleri ile akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etme imkanı bulacak.

Protokol sonunda taraflar hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

LİSELİLER ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA YAKINDAN TANIYACAK

Protokol sonunda taraflar hayırlı olsun temennilerinde bulundular.