“TOPLUMA KATKI VERMEYİ GÖREV KABUL EDİYORUZ“

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ile birlikte Tavşanlı'da bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, Tavşanlı AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, akademisyenler ve idari personeller yer aldı.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO gezilerek, akademik ve idari personeller ile kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda personellerin taleplerini dinleyen Milletvekili Gazel, "KSBÜ’nün bu biriminin hakikaten bizim için ne kadar faydalı olduğunu biliyorum. Sizlere duymuş olduğumuz sempati ve sevgiyi de yüz yüze anlatmak istedim. KSBÜ Kütahya için çok değerli. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu ise toplantıda şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere güvenerek Kütahya’da ikinci bir üniversitenin kurulması açısından bizlere bir imkân sağladı. 3 sene içerisinde kendi ana organizasyonumuzla ve omurgamızla üniversitemizin yaşaması için gerekli hayati organların hepsini kısa süre içerisinde oluşturduk. Bizden sonraki arkadaşlarımızın elinde çok önemli bir yol haritası ve kadro var. Kurulduğumuzdan bu yana akademisyen sayımızda ciddi bir artış yaşandı. Topluma katkı vermeyi görev kabul ediyoruz.”

"EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLMÜŞ"

Ziyaret kapsamında Tavşanlı Fizik Tedavi Hastanesi de ziyaret edilerek, hastanenin farklı birimleri gezildi. Ziyaret sırasında Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.  Sabahattin Altıntaş tarafından hastaneye ilişkin bir sunum gerçekleştirilerek, talep ve istekler dile getirildi. İshak Gazel Fizik Tedavi Hastanesinin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olduğunu ifade etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ELİMİZ AYAĞIMIZ OLDU”

Ziyaretler çerçevesinde son olarak Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Tavşanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Yaşam Merkezi de gezildi. ADSM Başhekimi Dt. Gürkan Yalçınkaya tarafından hastane tanıtılarak, birimler hakkında bilgi verildi. Ayrıca Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Ağız ve Diş Sağlığı Programı öğrencilerinin de burada eğitim almalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Yalçınkaya, "Öğrencilerimiz elimiz ayağımız oldu." dedi. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yaşar Çakmakçı tarafından müdürlük ve Sağlık Yaşam Merkezinin tanıtımı ile program sona erdi.

“TOPLUMA KATKI VERMEYİ GÖREV KABUL EDİYORUZ“

"EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLMÜŞ"

“ÖĞRENCİLERİMİZ ELİMİZ AYAĞIMIZ OLDU”