KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM AD’DE SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör Dr. Hazal Gökten Tez Savunma Sınavı’nda başarılı oldu.

Tez savunmasını başarıyla veren Dr. Gökten’in tez danışmanlığını KSBÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Başkanı Prof. Dr. Nadi Keskin yaptı. Sınavda jüri olarak ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Tarık Yalçın, KSBÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Başkanı Prof. Dr. Nadi Keskin ile Dr. Öğr. Üyesi Özlem Erten yer aldı.

Gökten’i tebrik eden Prof. Dr. Keskin, “Yaklaşık 4 buçuk senedir bölümüzde asistan olarak çalışıyor. 4 buçuk yıllık bir süreç sonrasında başarılı bir tez savunması verdi.” dedi.

Başarısından dolayı Gökten’i Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, jüri üyeleri ile Kadın Hastalıkları ve Doğum AD akademisyenleri tebrik etti.

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM AD’DE SINAV BAŞARISI