TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Online olarak gerçekleşen toplantılarda; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte öğretim üyeleri yer adı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, üniversitemizin sunduğu imkanlar açısından öneri ve istekleri konusunda öğretim üyelerimizin düşüncelerini sorarak, yeni yılda çalışmalarında başarılar diledi.

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ