SBF ÖĞRETİM ELEMANLARI İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) öğretim elemanları ile bir araya gelerek, kısa toplantılar gerçekleştirdi.

Toplantıda Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ve ekibi; Dil ve Konuşma Terapisi, Ergoterapi, Sağlık Yönetimi ile Sosyal Hizmetler bölümlerinin öğretim elemanları yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, üniversitemizin sunduğu imkanlar açısından öneri ve istekleri konusunda personellerimizin düşüncelerini sorarak, yeni yılda çalışmalarında başarılar diledi.

SBF ÖĞRETİM ELEMANLARI İLE BİR ARAYA GELİNDİ