KIZILAY’DA ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) Müdürü Doç. Dr. Sultan Güçlü, etkili iletişim konusunda Türk Kızılay Kütahya’da seminer verdi.

Öğrenciler ve Kızılay gönüllülerinin katıldığı eğitimde, kişilerarası ilişkilerimizde dikkat etmemiz gereken noktalara değinilerek, iletişim hataları ve doğru iletişim teknikleri anlatıldı. Seminerde ayrıca iletişim oyunlarına da yer verildi. Katılımcılara KSBÜ onaylı katılım belgesi takdim edildi.

Türk Kızılay Kadın Kütahya Şube Başkanı Semra Sarıışık Tozaraydın, seminerden dolayı Doç. Dr. Güçlü’ye teşekkür etti.

KIZILAY’DA ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ