YAMANTÜRK REHABİLİTASYON VE BAKIM MERKEZİ DEVİR-TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yamantürk Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi devir teslim imza törenine katıldı.

Engelli bireylerin toplumsal çalışmalara katılmaları amacıyla Güriş ve Yamantürk Vakfı tarafından bağış olarak yaptırılan; eğitim kompleksi, rehabilitasyon ve bakım merkezi olarak tasarlanan, 3 bin 545 metrekare alana kurulu Yamantürk Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi düzenlenen törenle Kütahya Belediyesine teslim edildi.

Törende Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü ve davetliler yer aldı. Merkez hakkında Rektör Kavuncu’ya bilgi verildi.

YAMANTÜRK REHABİLİTASYON VE BAKIM MERKEZİ DEVİR-TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ