REKTÖR YARDIMCISI ALGIN YÖK TOPLANTISINA KATILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından oluşturulan “Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı” değerlendirme toplantısına katıldı.

Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu başkanlığında online olarak gerçekleştirilen ve üniversitelerin rektör yardımcılarının katıldığı toplantıda, Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

REKTÖR YARDIMCISI ALGIN YÖK TOPLANTISINA KATILDI