“HER SENE HEDEFLERİMİZE DOĞRU EVRİLİYORUZ“

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Sağlık Bilimleri Fakültesini (SBF) ziyaret ederek, öğretim elamanları ile toplantı gerçekleştirdi. Kavuncu "Her sene hedeflerimize doğru evriliyoruz" dedi.

Toplantıda Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ve KSBÜ Meslek Yüksekokulu (MYO) akademik ve idari personelleri ile Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları yer aldı.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Kavuncu üniversitemizde yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesini yaparak, "Her sene hedeflerimize doğru evriliyoruz. Yeni bölümlerin açılması ile giderek sığamaz hale geldik. Germiyan Kampüs projemiz var. Seneye ilk kazmayı vuruyoruz ama önemli olan başlamış yatırım konumuna gelmesi." dedi.

Rektör Kavuncu daha sonra öğretim elemanlarını tek tek dinleyerek, üniversitemizin sunduğu imkanlar açısından öneri ve istekleri konusunda düşüncelerini aldı.

Toplantı sonunda Kavuncu, gelen öneri ve istekler doğrultusunda bilgilendirmelerde bulundu.

“HER SENE HEDEFLERİMİZE DOĞRU EVRİLİYORUZ“