KSBÜ-SEM TARAFINDAN AÇILAN KURSA YOĞUN İLGİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından hafta sonu düzenlenen "SPSS ve AMOS Uygulamalı Ölçek Geliştirme ve Kültürlerarası Ölçek Uyarlama Kursu"na yoğun katılım sağlandı.

Türkiye'nin farklı yerlerinden akademisyen ile öğrencilerin katıldığı kurs, Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Murat Bektaş, Dr. Veysel Karani Barış ve Arş. Gör. İsa Çelik tarafından verildi.

KSBÜ-SEM Müdürü Doç. Dr. Sultan Güçlü ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Savcı tüm katılımcı ve eğitimcilere teşekkürlerini sunarak, öğretim elemanlarını üniversitemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

KSBÜ-SEM TARAFINDAN AÇILAN KURSA YOĞUN İLGİ