PARK HAYAT HASTANESİ BAŞHEKİMİNDEN ZİYARET

Park Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hilmi Koputan ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Şen, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında yapılan çalışmalardan ve faaliyetlerden bahsederek, bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kavuncu, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

PARK HAYAT HASTANESİ BAŞHEKİMİNDEN ZİYARET

Kavuncu, nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.