KSBÜ-DPÜ ORTAK TÜBİTAK PROJESİ KABUL EDİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğretim elemanları iş birliği ile yapılan ve kabul edilen proje ekibini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu proje hakkında bilgiler aldı.

TÜBİTAK ARDEB 1005 - 121E424 numaralı ve "Kablosuz Fark Eğim Ölçer Sistemi Tasarımı Ve Üretimi" başlıklı proje kabul edildi. Proje ile alakalı öğretim elemanları Rektör Prof. Dr. Kavuncu’ya bilgilendirmelerde bulundular. Proje kapsamında KSBÜ-DPÜ iş birliği yapılmış oldu.

Bilgilendirme esnasında proje yürütücüsü DPÜ Tavşanlı MYO Elektronik ve Otomasyon Bölümü Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Eren Gül, araştırmacılar; DPÜ Tavşanlı MYO Müd. Yrd. Öğr. Gör. Deniz Kaptan, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çelik, Öğr. Gör. Ahmet Uslu, Öğr. Gör. Bahadır Çokçetin, KSBÜ Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO’dan Öğr. Gör. Okan Üzer ve DPÜ öğrencisi Yüksek Lisans bursiyeri Semih Demirel yer aldı.

KSBÜ-DPÜ ORTAK TÜBİTAK PROJESİ KABUL EDİLDİ