12. ULUSLARARASI STERİLİZASYON VE DEZENFEKSİYON KONGRESİ DUYURUSU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’in başkanlığını yaptığı Dezenfeksiyon Antisepsi Sterilizasyon (DAS) Derneği iki yıl aradan sonra 12. Uluslararası Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Kongresi'ni, 9-12 Aralık 2021tarihinde Asteria Kremlin Palace Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecektir.

2004 yılında kurulan DAS Derneği ülke sınırlarını aşarak birçok hastanede  sterilizasyon, dezenfeksiyon ve antisepsinin önemini vurgulamış olup, standardizasyonunun sağlanmasında en önemli adımı atmış ve bu standartların uygulanmasını sağlamıştır.

DAS Derneği sağlık kurumları yanında pandemi döneminde doğru dezenfeksiyon uygulamalarının topluma aktarılması konusunda da öncülük etmiştir. 5. Doktorclub Awards "Türkiye'nin Sağlık Ödülleri", Yılın Sivil Toplum Kuruluşları Ödülleri – Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde 2021 Finalistleri arasında yerini almıştır.

12. Uluslararası Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Kongresi’nin sağlayacağı bilimsel atmosferde karşılıklı etkileşimle, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere yurt içinden ve yurt dışından gelecek olan ve alanında uzman değerli hocalarımız katkı sağlayacaktır.

Kongremizin ilk günü Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezzak Altun ve siyaset geçmişi bulunan, Türk sinemasının unutulmaz oyuncusu, biyolog, öğretim görevlisi Ediz Hun bizlerle olacaktır.

Gerçekleştireceğimiz bilimsel etkinliği izlemeniz, sizleri kongremize davet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyarız.

12. ULUSLARARASI STERİLİZASYON VE DEZENFEKSİYON KONGRESİ DUYURUSU