“ADLİ BİLİMLERDE KARİYER GELİŞİMİ” WEBİNAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ”

Bu sene eğitime başlayarak, Türkiye’de devlet üniversitelerinde ilk olma özelliğini taşıyan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Adli Bilimler Bölümü tarafından, “Adli Bilimlerde Kariyer Gelişimi” webinarı düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü öğretim üyeleri Prof. Dr. E. Hülya Yükseloğlu ve Prof. Dr. Neylan Ziyalar’ın konuşma gerçekleştirdiği online konferansın moderatörlüğünü KSBÜ Adli Bilimler Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi ve Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Sezgin yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi Gülekçi, gerçekleşen webinar hakkında şunları söyledi: “Bugün İstanbul Üniversitesindeki duayen hocalarımızı öğrencilerimizle buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Online konferansta adli bilimlerin dünü, bugünü ve yarını ile birlikte iş alanlarını görüştük. Hocalarımız, KSBÜ Adli Bilimler Bölümünün kurulmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ‘Kesinlikle ihtiyaç duyulan bir bölüm. Çok çaba ve emek var.’ dediler.”

“ADLİ BİLİMLERDE KARİYER GELİŞİMİ” WEBİNAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ”