KADIN KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISINDAN ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nevin Sert, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti MKYK Üyeleri Züleyha Karademir, Muradiye Ateş ve AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Melek Mankan yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, üniversitemiz hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmalardan bahsetti.

Doç. Dr. Sert ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Rektör Kavuncu da nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

KADIN KOLLARI BAŞKAN YARDIMCISINDAN ZİYARET