20. MİLLİ EĞİTİM ŞÛRASI BAŞLADI

20. Milli Eğitim Şûrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen açılış töreninin ardından başladı. ‘Eğitimde fırsat eşitliği’ ana teması altında gerçekleşen programa, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 20. Millî Eğitim Şûrası'na katılarak bir konuşma yaptı. Bugüne kadar 19 kez düzenlenen şûranın; millî eğitim, eğitim camiası, öğrenci, öğretmen ve veliler açısından hassaten faydalı, verimli, önemli tavsiye kararlarının alındığı bir mecra olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitimde fırsat eşitliği’ ana teması altında toplanan 20. Millî Eğitim Şûrası da inşallah önümüzdeki döneme dair yol haritası niteliğinde kararların alınacağı bir toplantı olacaktır. Şûra sonuçlarının ‘Güçlü Eğitim Güçlü Türkiye’ mücadelemizde bizlere rehberlik edeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlığında yürütülecek 20. Milli Eğitim Şûrası, 1-3 Aralık tarihleri arasında devam edecek.

20. MİLLİ EĞİTİM ŞÛRASI BAŞLADI