DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ- KUYAM İŞ BİRLİĞİ TÜBİTAK DESTEĞİ KAZANDIRDI

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Koçak Sezgin’in yürütücülüğünü yaptığı "Sklerodermada Peptid Pd29 ve Upadacitinib (Abt-494) Etkinliğinin İncelenmesi" adlı proje, TÜBITAK 2247/C - Stajyer Araştırmacı Burs Programı 2021 Yılı 1. Çağrısı kapsamında, Diş Hekimliği Fakültesi lisans öğrencisi Şükriye Karabulut'un bursiyer olarak desteklenmesi uygun bulundu.

TÜBİTAK tarafından destek kazanan Şükriye Karabulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Diş Hekimliği Fakültesi 4. sınıf Bilim Felsefesi dersini veren Doç. Dr. Berceste Güler Hocamız, bizlere STAR TÜBITAK bursuyla ilgili genel bilgilendirme yaparak, teşvik etti. Motive olduk. Ardından, TÜBITAK projesi bulunan Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Koçak Sezgin’in destek ve yönlendirmeleriyle başarı sağladık. Çok mutluyum."

KSBÜ TÜM DESTEKLERİ SUNUYOR

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ise “Öğrencilerimizin akademik ve bilimsel yolda gelişimleri için üniversite yönetimi olarak tüm desteklerimizi sunmaktan çekinmiyoruz. Öğrencimizin prestijli bir alanda bursiyer ve araştırmacı olması çok değerli. Kendisini ve çalışma ekibini tebrik eder,  başarılar dilerim.” dedi.

TÜBITAK STAR Programı; lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürünü kazanmalarını, araştırma ekosistemine ilk adımlarını atmalarını ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla düzenlenmektedir.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ- KUYAM İŞ BİRLİĞİ TÜBİTAK DESTEĞİ KAZANDIRDI

KSBÜ TÜM DESTEKLERİ SUNUYOR