“ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ“

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) iş birliği ile Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı Webinarı gerçekleşti.

Webinara Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, YÖKAK Uzmanı Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ, YÖKAK Öğrenci Komisyonu Başkanı Mehmet Bora, YÖKAK Öğrenci Komisyonu Üyesi Samet Ali Yurdakul ve öğrenciler katıldı.

Webinarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Kavuncu, “Eğitim-öğretim, Ar-Ge gibi faaliyetlerimizi izleme ve iyileştirme aşamalarında öğrencilerimizin görüşleri bizim için çok değerli. Bu nedenle her fırsatta öğrencilerimizin görüşlerine başvuruyoruz. Ancak uzun soluklu bu yolda öğrencilerimizin kalite konusunda farkındalıklarını arttırarak kalite çalışmalarına daha fazla dâhil edebilmek için alternatif çalışmalara ihtiyaç duyuyoruz. Dolayısıyla, YÖKAK tarafından organize edilen bu Webinarın hem üniversitemizin çalışmalarını desteklemesi hem de öğrencilerimizin kalite konusundaki farkındalığını artırması açısından çok değerli buluyorum. Bu nedenle, siz değerli YÖKAK temsilcilerine emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik moderatörlüğünde gerçekleşen webinarda Dr. Öğr. Üyesi Uludağ, Yükseköğretimde Kalite Süreçleri ve bu süreçlerde öğrencilerin yeri ve önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca Komisyon Başkanı Bora ve Komisyon Üyesi Yurdakul YÖKAK kalite süreçlerinde nasıl yer aldıklarını ve yaşadıkları tecrübeleri aktardılar.

Webinar öğrencilerin sorularının ardından sona erdi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ“

Webinar öğrencilerin sorularının ardından sona erdi.